Tilmelding 

Hvis du vil være frivillig:
Tjek vagtplanen for huller, den står længere nede af siden.
Så kan du vælge mellem:
- Send en sms til Christian Nørgaard på 51 29 72 60
- Send en mail på cn@musikderspiller.dk


På sms og mail :
- Skriv hvornår og hvad du gerne vil,
- Dit navn og email adresse.
- Navnet der skal stå på vagtplanen

Opbygning 

(mandag d. 25/7 til og med onsdag d. 27/7. Indtjek hverdag fra kl 10.00)

Opbygningsdagene er fantastiske dage, hvor vi bygger pladsen op, samtidig med at vi hygger og lærer hinanden at kende. Der er i højgrad plads til forslag og input, og til at man her kan være med til at skabe Noget Bedre Pladsen.
Du stadig velkommen selvom du ikke kan være der fra start af.. Skal du noget på et tidspunkt er det også helt fint.
Tilmelding er mest for at vi ved ca. hvor mange der kommer. Det er en god ide at have en Skruemaskine med, hvis du har sådan en. Det er primært bygge arbejde, men der vil også være opgaver med at "Male, hænge lamper op osv.".

Oprydning
(Søndag d. 1/8 fra kl. 10)

Søndag d. 31/7 rydder vi hele pladsen op. Vi starter kl. 10. og er klar til fællesspisning og "afslutning" kl. 17.30.

Bar
Vi har 2 forskellige barsteder på pladsen. 

Den almindelig bar, hvor man sælger lys/mørk øl og sodavand. Her kan der virkelig være travlt med at fylde glas op og få noget over disken. Der kan sagtens være 6 fadølsanlæg igang.

Vi har også Special baren.
Her er udvalget meget stort, flere special øl, forskellige vine, kaffe osv.  Her snakker man mere med kunderne, vejleder osv. Det kan sagtens være travlt, men der skal være tid til en snak og forklaring.

Mad
Det er ikke de store kulinariske egenskaber der skal til, kan man grille en pølse og varme et brød er det super fint. Har man en ide om at det kunne være fedt med XXX mad, så kontakt os gerne og forslå det hvis du selv vil være en del af løsningen på opgaven. 
I maden er der tit en anden stemning mellem de frivillige. Det virker til at maden får de frivillige til at mødes og knytte venskaber, som gør at de ofte hænger ud sammen efter tjansen er færdig. Måske fordi samarbejdet virkelig er et nøgleord.

Nattevagt
Nattevagten er en hyggelig tjans. Er man sådan en der går sent i seng, så er der fred og hygge på pladsen på den tidlige vagt fra kl 01 - 05. Hvis man derimod elsker at se dagen komme så er det en helt bestemt stemning at mærke Indelukket vågne op  fra kl. 05 til 09. Nattevagten holder primært øje med pladsen. ryder måske lidt op, ser lidt serie, og hvis det regner eller andet tjekker man lige at det hele er okay. Normalt anbefaler vi man er et par stykker sammen som kan hygge og snakke, 

Info

Her er opgaven, at man skal være god til at snakke med folk, så man dels kan hjælpe men ligedes, at man kan forklare de værdier og den fortælling, der er omkring Noget Bedre. Der skal sælges armbånd, t-shirt osv, men også svares på løst og fast omkring festivalen. Info er i høj grad der, hvor vores gæster møder festivalen, så på den måde er det ikke bare service, men også gæster/musikere/frivilliges første kontakt med Noget Bedre.