Booking

Vil du gerne spille til Noget Bedre, så kan man tilmelde sig i Marts måned. 

Der vil komme link til tilmelding her:::::::::::::::::


Du skal have følgende ting klar:

1. Band navn

2. Hvor er I fra og hvad er jeres alder og hvilken genre, I spiller.

3. Link til musik eller fil til upload, det må gerne være live video, øvelokale optagelse, og selvfølgelig link til hjemmeside/facebook side.


4. Skriv hvis I er forhindrede i at spille nogle af festivaldagene.
Vi udvælger og lægger programmet på samme tid lige efter deadline. Vi lægger mange tanker og energi i den del af processen, og kan/vil derfor ikke bare bytte rundt efterfølgende.

5. VIGTIGT - Hvorfor vil I/du lige præcis spille til Noget Bedre.
Noget Bedre er et fællesskab med en dejlig stemning blandt gæster, frivillige og musikere. Det handler om nærvær, samvær og tilstedevær og det hele bliver skabt af frivillige kræfter. Hvis man ønsker at besøge os som kunstner, skal det derfor være i samme ånd - vi vil gerne have optrædende, der vil Noget Bedre og ikke blot ser festivalen som 'endnu et job i rækken'. Det er et frivilligt job som man spiller for at give og modtage noget andet end penge. Så udover jeres musik og optræden, vil vi gerne høre lidt om jer og hvorfor I kunne tænke jer at besøge os 🙂 ...generelt kan man sige, at vi ikke er specielt interesserede i standard pressetekster 😉

Fristen for ansøgninger er 31. marts, hvorefter vi lægger årets program. Vi vender tilbage senest i midten af april, om vi har fået plads til jeres band, hvornår i skal spille og yderligere informationer og hvad vi skal bruge fra jer.

Vi betaler selvfølgelig Koda.


Omkring honorar/kørsel/forplejning. Så har vi ikke noget at give af, men vi har gjort det let og lækkert for jer at spille. Der er altid noget godt baggear. Vi sætter fokus på musikken, så du bliver rent faktisk hørt. Og har vi nok i kassen til at give lidt forplejning til frivillige og musikere, så gør vi selvfølgelig det. Lige nu arbejder vi på at lave en overnatnings løsning  til frivillige og musikere også. Vi ser meget gerne at musikerne ikke bare kommer at spiller men rent faktisk er en del af festivalen. Så har vi mulighed for at give jer husly så gør vi det gerne.


Vi åbner for ansøgninger 1/3 og har en deadline som hedder d. 31/3 for ansøgninger til festivalen.