Hvad Koster Det

2-4 august 2018

Hvad koster det?

 

Da vi lavede festivalen det første år (2014), var det et forsøg på at lave en fed festival, som vi selv ville ønske at gå til. (fed musik), Ingen (synlige) vagter, ingen hegn, ingen entré. Men heller ikke gratis.

 

Vi solgte kun støttearmbånd, og opfordrede folk til at efterlade panten fra deres medbragte drikkevarer. Vi havde lidt troet at det aldrig ville virke, men håbede på at folk forstod ideen. Vi regnede kun med at lave festivalen det ene år. Hvis vi skulle afholde festivalen igen, skulle det altså mindst "gå i nul". Og vi endte faktisk ud med et plus... Og så "klappede fælden" altså.

 

Første år var der mange der, under festivalen, spurgte om vi ikke kunne sælge drikkevarer, og evt. lidt mad? Så det fik vi indført andet år (2015). Og det kan du se lidt om i denne video.

 

Men du må stadig selv medbringe alt det du kan drikke og så meget mad, at du kan fodre hele pladsen (vi ville elske hvis du bare kom og delte mad og drikkevarer ud). Noget Bedre har altid, og vil altid blive båret af de indtægter vi får fra støtte-armbåndene og det folk vælger at give; altså good will.