Booking

1-3 august 2019

Vil du gerne spille til Noget Bedre, er du meget velkommen til at kaste en privat besked til os inde på www.facebook.com/nogetbedre. Vi er flere der booker, og det er der vi fælles har adgang til beskeder. 

Vi vil altid gerne have link til noget at lytte på (en optagelse fra øver kan sagtens bruges).

Derudover er vi interesseret i at vide hvorfor du/I lige præcis vil spille til Noget Bedre. Vi sammensætter altid programmet ud fra en helhedsoplevelse. Vi vil meget gerne have kontraster, genrer og alder. Geografi har altid en indflydelse. Vi forsøger at give vores gæster og musikerne en oplevelse, ved at lade programmet gå i alle mulige retninger. I planlægningen kigger vi selvfølgelig på hvad der passer hvornår på dagen, og hvordan vi får skabt kontraster, og hvilken kvalitet bands har.   Omkring genre og udvælgelse så er god musik for os ikke genrebestemt.

Vi lytter til kvaliteten/niveauet af musikken, Kigger på programmet og vurderer hvad der giver mening. Med den stigende interesse som vi mærker for at spille til Noget Bedre, er vi desværre også nødt til at sige nej tak til nogen. Det er ikke fordi vi ikke gerne vil have bandet forbi, men ofte er det et spørgsmål om at der ikke er mere plads i programmet til den slags musik. Så vi opfordrer alle bands til at kaste en ansøgning igen året efter. Noget Bedre er ikke kun for lokale musikere. Vi tager flere bands ind fra resten af landet.

Du skal vide at vi selvfølgelig anmelder Festivalen til koda. Så I kan hive Koda penge hjem.

Omkring honorar/kørsel/forplejning. Så har vi ikke noget at give af, men vi har gjort det let og lækkert for jer at spille. Der er altid noget godt baggear. Vi sætter fokus på musikken, så du bliver rent faktisk hørt. Og har vi nok i kassen til at give lidt forplejning til frivillige og musikere, så gør vi selvfølgelig det. Lige nu arbejder vi på at lave en overnatnings løsning  til frivillige og musikere også. Vi ser meget gerne at musikerne ikke bare kommer at spiller men rent faktisk er en del af festivalen. Så har vi mulighed for at give jer husly så gør vi det gerne.


Vi starter ofte med booking omkring marts. Og har en deadline som hedder d. 31/3 for ansøgninger til festivalen. Du kan altid skrive at du gerne vil spille men vi anbefaler at du venter til marts. Vi anstrenger os for at kontakte alle som har ansøgt før 1/3 for at høre om I er sikre på at I vil spille og at jeres kalender er fri. Når vi har lagt programmet, har vi lagt mange kræfter og tanker i arbejdet. Så man kan ikke bare bytte rundt på tiderne. Hvis I ikke kan spille bestemte dag, eller tidspunkter så skriv det I jeres ansøgning.